Περιβάλλον Επιμόρφωσης

 

Στους εγγεγραμμένους χρήστες το Εικονικό Περιβάλλον Συνεχιζόμενης Κατάρτισης της Ελληνικής Τράπεζας Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος προσφέρει τους παρακάτω τρόπους διεξαγωγής της επιμόρφωσης:

 

Προσοχή μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το σεμινάριο αλλά για την αποστολή του εξοπλισμού θα πρέπει να διανύετε ήδη την 24 εβδομάδα κύησης Επίσης, σας ενημερώνουμε πως, από τη στιγμή ολοκλήρωσης της αίτησής σαςη παράδοση του κιτ μέσω ταχυδρομικής αποστολής μπορεί να διαρκέσει εως 4 ημέρες για περιοχές εκτός Νομού Αττικής. Επομένως, προχωρήστε στην εγγραφή σας αλλά έχετε στο νου σας ότι η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου καταλληλότητας καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί μόνο εάν και όταν πληρούνται τα παραπάνω.

Ασύγχρονη Παρακολούθηση: Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σύγχρονη παρακολούθηση του προγράμματος ή βρίσκεστε εντός του Νομού Αττικής, θα μπορέσετε να παρακαλουθήσετε την ασύγχρονη μορφή του εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε μία δομημένη και ειδικά διαμορφωμένη εικονική ηλεκτρονική τάξη.

Είσοδος στο Ασύγχρονο Σεμινάριο - Ερωτηματολόγια

 

Φυσική Παρουσία: Στην περίπτωση που βρίσκεστε εντός του νομού Αττικής έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά το σεμινάριο εκπαίδευσης στην τοποθεσία της Ακαδημίας Αθηνών. Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον σύνδεσμο

Πληροφορίες για Φυσική Παρουσία