Οδηγίες Εγγραφής - Μητέρα Δότρια

 

Καλώς ήρθατε στο Εικονικό Περιβάλλον Συνεχιζόμενης Επιμόρφωσης της Ελληνικής Τράπεζας Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να αξιοποιήσετε τις λειτουργίες του συστήματος και να ολοκληρώσετε επιτυχώς το σεμινάριο.

 

Βήμα 1ο: Εγγραφή στο Σύστημα

Εάν δεν είστε ακόμα εγγεγραμμένος χρήστης του συστήματος θα πρέπει να προχωρήσετε την εγγραφή σας στο σύστημα. Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μενού του συστήματος Εγγραφή -> Εγγραφή Δωρητή ή το κουμπί στο τέλος αυτού του βήματος. Κατά την εγγραφή σας θα πρέπει να καταχωρήσετε τα βασικά σας στοιχεία. Σημαντικό είναι τα στοιχεία σας να είναι αληθινά και ειδικότερα να προσέξετε την εισαγωγή του ΑΜΚΑ (διότι πραγματοποιείται έλεγχος από το σύστημα για την εγκυρότητά του), καθώς και το email σας αφού για την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφή σας θα χρειαστεί επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου.

 

Εγγραφή Δωρητή

 

Προσοχή μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το σεμινάριο αλλά για την αποστολή του εξοπλισμού θα πρέπει να διανύετε ήδη την 24 εβδομάδα κύησης και η αναμενόμενη ημερονία τοκετού να είναι σε τουλάχιστον 20 ημέρες από σήμερα. Επομένως, προχωρήστε στην εγγραφή σας αλλά έχετε στο νου σας ότι η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου καταλληλότητας καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί μόνο εάν και όταν θα πληρείτε τα παραπάνω.

 

Βήμα 2ο: Επιβεβαίωση Εγγραφής

Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία σας θα ενημερωθείτε για την επιτυχή καταχώρησή τους στο σύστημα καθώς και για το επόμενο βήμα που πρέπει να πραγματοποιήσετε. Το επόμενο βήμα είναι να συνδεθείτε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο (gmail, outlook, yahoo κ.α.) ανάλογα με το λογαριασμό email που λάβατε και να βρείτε το επιβεβαιωτικό email της εγγραφής σας. Ακολουθείστε τα βήματα που περιγράφονται στο email και ολοκληρώστε την ενεργοποιήση της εγγραφή σας στο σύστημα.

 

Βήμα 3ο: Σύνδεση στο Λογαριασμό

Εάν είστε ενεργοποιημένος χρήστης μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Με την πραγματοποίηση της σύνδεσης σας θα προχωρήσετε στη σελίδα που σας πληροφορεί για τις δυνατότητες που έχετε ως προς σχετικά με τους διαφορετικούς τρόπους παρακολούθησεις του σεμιναρίου.